Catalunya Diari

El Llista Blava guanya per segon any consecutiu la final d'hoquei patins

El resultat final va ser 6 pel Lleida i de 3 pels italians

Imatge dels guanyadors
Imatge dels guanyadors | WSE

El Llista Blava Lleida es va proclamar aquest diumenge per segon any consecutiu guanyador de la WS Europe Cup, després d'imposar-se a l'equip italià Sarzana. El resultat final va ser 6 pel Lleida i de 3 pels italians, fet que va proclamar campió a l'equip lleidatà que va esclatar en alegria en aconseguir de nou la victòria.

Els jugadors van viure la victòria amb molta il·lusió i a través de les xarxes socials s'han pogut veure els moments de celebració de dins del vestuari dels lleidatans. Per la seva part, equips com el F.C. Barcelona han felicitat al Llista Blava, ja que, tal com ells mateixos han publicat, és molt difícil guanyar aquest títol dos anys seguits.

Lleida, capital de l'hoquei

El paer en cap Fèlix Larrosa va destacar durant la presentació de la final fa unes setmanes que la ciutat tornaria a acollir una gran cita esportiva internacional i el reforç que això comporta per a la capitalitat de Lleida, «et situa al món». «Farem de Lleida la capital internacional de l'hoquei» ha remarcat l'alcalde, qui ha afegit: «quan la societat civil, en aquest cas, un equip com el Llista, i les institucions ens posem d'acord, tot és possible», va dir.

L'alcalde també va elogiar l'estratègia seguida per la Regidoria d'Esports i els seus tècnics, juntament amb el club, que ha permès assolir un fet inèdit, que una mateixa ciutat organitzi dos anys seguits la final a quatre europees d'hoquei patins. El Lleida Llista va ser l'equip guanyador del torneig l'any passat. El paer en cap va subratllar que l'arribada del Lleida Llista de nou a aquesta final i que la ciutat en torni a ser escenari remarca l'encert de les empreses que enguany patrocinen el club.

L'objectiu de l'organització era omplir el pavelló Onze de Setembre. Per incentivar-ho es va rebaixar el preu de les entrades de les semifinals de dissabte 27 d'abril, amb una única entrada al preu de 15 euros (l'any passat, cada partit en costava 10). Es va poder veure l'enfrontament entre el Sarzana i el Valdagno (18.00 hores) i entre el Lleida i el Voltregà (20.45 hores). L'entrada de la final de diumenge també va costar 15 euros i va ser a les 19.00 hores.


Comentaris

envia el comentari