L'Olot-Lleida Esportiu acaba en taules

L'Olot-Lleida Esportiu acaba en taules| Lleida Esportiu - Fotografia: Martí Albesa (UE Olot)

 

El Lleida Esportiu ha sumat un nou punt aquest diumenge, en el partit que l’ha enfrontat a fora amb la UE Olot, i que ha acabat amb empat (1-1). Després que els locals s’avancessin a l’equador de la primera meitat, l’equip de la Terra Ferma ha aconseguit empatar l’encontre abans del descans, en un xoc on els homes dirigits per Imanol Idiakez, amb l’equipació dels Calaveres, han desplegat un intens treball col·lectiu, mostrant-se sòlids i expeditius.

Tots dos conjunts s’han repartit la pilota i el control en el tram inicial del xoc, on ha sobresortit l’ordre tàctic en l’aspecte defensiu. A la mitja hora de joc, però, Uri ha aprofitat una deixada amb el pit de Sana per avançar els olotins, amb una canonada a l’interior de l’àrea. A continuació, Toño Vázquez tallaria a córner un xut perillós de Gato, encara que serien els del Segrià qui trobarien el premi a l’altre cantó, amb un penal comès sobre Colinas que s’ha encarregat de transformar Diego Suárez.
 
L’equilibri de la possessió i també de les aproximacions ha centrat bona part de la represa, en la qual s’ha imposat la rapidesa de l’última línea en un cantó i en l’altre, davant la falta de profunditat dels atacs. Tot i així, després de diversos intents, sobretot a pilota parada i en centrades laterals, Manu ha disposat d’una gran ocasió per acabar donant la victòria als lleidatans, però la seva vaselina davant el porter ha marxat alta, en un tram final en què ja no s’ha tornat a moure el marcador.Comentaris

envia el comentari