Catalunya Diari

L'Open Internacional de Tennis en Cadira de Rodes, del 16 al 19 de juliol al Club Tennis Urgell

L'Open Internacional de Tennis en Cadira de Rodes, del 16 al 19 de juliol al Club Tennis Urgell| Redacció - Fotografia: Club Tennis Urgell

 

El Club Tennis Urgell celebrarà des d'aquest dijous, dia 16 de juliol, i fins el dia 19, la cinquena edició de l’Open Internacional de Tennis en Cadira de Rodes-XIII Open Ciutat de Lleida-II Memorial Manel Palau.

En l’edició d’enguany, entren en competició 16 jugadors, que jugaran en modalitat individual i dobles. Dissabte a la tarda es disputarà la final de dobles i diumenge, a partir de les 12.30 hores, es jugarà el partit definitiu per conèixer al guanyador en categoria individual.
 
Xavier Murillo, Ubald Ratés, Jordi Torné i Jacob Nadal seran els jugadors lleidatans que lluitaran per aconseguir el triomf. També estaran Lhaj Boukartacha, de nacionalitat marroquina que va arribar a semifinals en 2013; Roberto Chamizo, espanyol també semifinalista en 2014, i Francesc Tur, català que compta amb una gran trajectòria aquesta temporada. 
 
Completen el quadre l’estonià Urmo Voogla i els espanyols José Carlos Pina, Francesc Tur, Rubén Pérez, Raúl Moreno, Francesc Prat, Enrique Siscar, Roberto Chamizo, Martín Varela, José María Varela y José Coronado. Xavier Murillo ha destacat que “hi han jugadors que repeteixen d’altres anys i això vol dir que les coses es fan molt bé. Ens sentim com a casa”.
 
La presentació de l'edició d'enguany, que s’ha dut a terme aquest dimarts a les instal·lacions del Club, ha comptar amb el president de l’entitat organitzadora, Ramon Mestres; el gerent d’Ortopèdia Rubio, Toño Rubio; el diputat provincial Paco Cerdà; el delegat territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; el jugador Xavier Murillo i el secretari tècnic del CT Urgell, Carlos Coll.
 
Mestres ha explicat que “com a president del Club Tennis Urgell és tot un orgull el poder presentar una nova edició d’aquest Open Internacional de tennis en cadira de rodes. Ho és per molts motius. Per destacar alguns, el primer seria per la bona acollida que té entre els jugadors la cita anual lleidatana. D’altra banda, perquè ho hem tornat a aconseguir. Ara fa un any, ens plantejàvem si podríem continuar organitzant aquest esdeveniment, que per nosaltres és molt important. Avui, podem dir que entre tots ho hem aconseguit. Des dels patrocinadors privats, fins a les institucions i la bona predisposició de tots els socis del Club s’ha contribuït a que aquest torneig no mori, o bé, deixi de tenir el ressò internacional pel que tant vam lluitar. A tots, de tot cor, us agraïm l’esforç i dedicació. A més, per a Lleida, aquest és un torneig important. Al 2014, malauradament, vam donar-li el nom de Memorial Manel Palau. Al 2015 es manté perquè no podem oblidar la gran tasca d’aquest gran jugador i millor persona pel bé del torneig”. 
 
Per la seva banda, Cerdà ha volgut agrair el fet que “les empreses privades s’impliquin” i Segura ha valorat molt positivament “l’esforç que es fa des del Club Tennis Urgell per l’esport adaptat”. 


Comentaris

envia el comentari