Catalunya Diari

Mala ratxa d’un Lleida Esportiu a la vora de la desaparició

Jugadors i seguidors van protestar contra la directiva abans que la trobada donés principi

Jugadors del Lleida Esportiu.

El Camp d’Esports ha presenciat durant els últims caps de setmana el que potser siga el final del Club Lleida Esportiu. A pesar del bon resultat en front de l’Espanyol, l’irregularitat de l’equip català no convida a ser optimista. Amb un 0-1 a favor del Terrassa gràcies a un primerenc gol d'Alberto Fernández, i la derrota enfront del Cerdanyola del Vallés, el partits en si comencen a ser el de menys després de les continuades protestes per part de jugadors i aficionats.

En la trobada disputada enfront del Terrassa, els jugadors del Club Lleida Esportiu van decidir abandonar el terreny de joc durant els primers minuts, i cada cap de setmana s'espera una acció semblant. Finalment, la plantilla va voler disputar el partit, però minuts abans del seu començament jugadors i familiars es van reunir en la mateixa gespa en senyal de protesta contra els Esteve, amos del club.

I encara que el Lleida Esportiu continua competint per una posició còmoda en la taula de la 2 RFEF, ara mateix ni si vulgui la millor casa d'apostes online seria capaç de predir quins seran els pròxims moviments de la plantilla del club català. Fins al moment hi ha constància que els jugadors no cobren els seus salaris des de fa tres mesos i Pau Torres, capità de l'equip, ha estat l'última persona a fer efectiva una denúncia contra el club degut als impagaments.

Des de que el campionat de lliga va arrencar, els ‘blaus’ han perdut quatre partits i tan sols han aconseguit dues victòries i un empat. Aquests mals resultats units a la fatídica situació econòmica han fet que ho tinguin molt difícil per a salvar la categoria, i el més important; l'escut.

Per a més ‘inri’, la situació es va embrutar de manera considerable quan en el mig temps alguns dels seguidors van envair les localitats de la llotja al crit de ‘Lleida sí, Esteve no’. Sense major incident, amb el xiulet final els mateixos assistents a la trobada van envair pacíficament el terreny de joc per a fondre's en una abraçada de complicitat amb els jugadors. En qualsevol cas, veurem què és el que li ofereix les pròximes jornades a un mític de Catalunya que ja es va veure obligat a començar una nova etapa l'any 2011, quan es va consumar la desaparició de la Unió Esportiva Lleida.


Comentaris

envia el comentari