Catalunya Diari

Marató de futbol a benefici de la campanya d’Unicef contra la desnutrició infantil

Marató de futbol a benefici de la campanya d’Unicef contra la desnutrició infantil| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La tinenta d’alcalde Montse Mínguez, acompanyada del regidor Paco Cerdà, ha assistit als partits que s’han jugat a la tarda a Gardeny en aquesta jornada esportiva. Mínguez ha felicitat els organitzadors per aquesta proposta benèfica que ha tingut una molt bona resposta. Des de Futlleida i Unicef, amb Ramon Folguera i Maria Àngels Balsells al capdavant, respectivament, han agraït la participació de tots els equips que s’han sumat a aquesta causa benèfica.
 
La campanya 'cumpledías' pretén recaptar diners per als nens i les nenes d’arreu del món que pateixen desnutrició. Rep aquest nom perquè els beneficis que es recapten sumen dies, ja que a molts llocs del món, els nens no compten anys, sinó dies. Amb els diners recollits es compren sobres amb aliment que ajuden a combatre la desnutrició dels nens, que per evitar-la s’han de prendre durant 6 setmanes. En aquesta 1a Marató s’ha recaptat 541 dies de vida per a aquests infants.


Comentaris

envia el comentari