Catalunya Diari

Marc Màrquez i Joel Guerrero participaran a les '4 Hores de Lleida'

Marc Mà rquez i Joel Guerrero participaran a les '4 Hores de Lleida'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Lleida acollirà els dies 7 i 8 de desembre la catorzena edició de les ja tradicionals '4 Hores de Lleida' al Circuit de Lleida. Entre els participants destaquen l'actual campió del món de Moto GP, Marc Màrquez, i el pilot del campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt, Joel Guerrero. Aquesta activitat esportiva se suma a la causa solidària i s'emmarca en els esdeveniments per recaptar diners per 'La Marató de TV3'. L'abonament individual per tot el cap de setmana té un preu de 10 euros i l'entrada per a qualsevol dels dos dies va també 10 euros.

Tot i la complicada situació actual , la inscripció de participants ha estat molt nodrida, amb un total de 75 pilots distribuïts en 30 equips provinents de tot el territori català i estatal, entre els que hi ha destacats campions del món, d'Europa, d'Espanya i de Catalunya. A més de Màrquez i Guerrero, també participaran altres equips de renom com el Vinyes Dabad - Baporo format per Joan Vinyes, Amàlia Vinyes i Marc Carol; o els equips d'Internet Car, en què participen pilots de renom com Molas, que és el pilot que més vegades ha guanyat aquesta prova; o Salichs que és Campió d'Espanya en diverses ocasions. També repetiran l'equip Team TDI , amb Jiménez, Trota i Jauset; el Cánovas Team, amb Cánovas, Cánovas i Vidal; o el Ibsauto Team, amb Ibáñez i Cárdenes. A banda, hi seran presents diversos equips destacats en edicions anteriors com l'Huracà, el Tresina, el Peticompeti, el Va durar Team, entre d'altres, i després de diversos anys d'absència, torna un equip de referència com el Blancafort Motor.

Destaca també la gran presència de pilots d'arreu d'Espanya, especialment del País Basc, d'on són originaris un total de quatre equips, l'Escola Basca de Conducció, Leioa Racing Taldea i Miñana Motorsport 1 i 2.

La prova es caracteritza per ser una prova tipus 'open', aspecte que la fa singular i molt atractiva per als participants. Els equips estan formats per 2, 3 o 4 pilots que han de fer relleus cada 50 minuts com a màxim. L'equip guanyador és el que dóna més voltes al circuit durant les 4 hores de la cursa. Els participants es divideixen en dues categories, la classe 1: turismes fins a 1.600 cc, i la classe 2: turismes entre 1.600 cc i 2.000 c.c. La competició es desenvoluparà en dues jornades: el dissabte es realitzaran les verificacions dels vehicles (09.30 a les 00.30 hores), els entrenaments lliures (15.00 a 15.45 hores) i els entrenaments qualificatius (16.00 a 16.45 hores). Diumenge es disputaran el 'Warm Up' (9.00 a 09.20 hores) i la cursa (10.00 a 14.00 hores).


Comentaris

envia el comentari