Catalunya Diari

Marrase, Gabriel, Sorigué i Delgado guanyen la Xallenge David Duaigües

Marrase, Gabriel, Sorigué i Delgado guanyen la Xallenge David Duaigües| Redacció - Fotografia: Iter5

La Xallenge David Duaigües ha tancat aquest diumenge la seva segona i darrera jornada, en què han estat coronats com a campions en la distància llarga Alexandre Marrase (Nolobiker) i la independent Ramona Gabriel; i Eric Sorigué (Bikes Ponent) i la també independent Beatriz Delgado, en la distància curta.

A la general conjunta, Alexandre Marrase ha totalitzat un temps de 4:05:24 amb el que ha superat Ricard Domingo (Amics de Riudoms), amb 4:05:25, i Lluís Lozano (CC Catalunya Sud), amb 4:13:58. En dones, Ramona Gabriel ha confirmat el seu domini amb un temps conjunt de 4:45:22, amb el qual ha quedat pel davant de Montse Masip (Club Triatló Lleida), amb 5:52:45, i de Marta Fillat (CC Monzón), amb 6:02:42.

En la distància curta, Eric Sorigué ha estat el guanyador absolut de la Xallenge amb un crono de 2:06:25, seguit de Manel Serrano (Unió Ciclista Tremp), amb 2:13:16, i de Guillem González (Bikes Ponent), amb 2:15:42. En dones, l’única que ha acabat en les dos jornades, i per tant la guanyadora, ha estat Beatriz Delgado amb un temps de 3:56:55.

El Club Ciclista i Excursionista Almatret i el Club Ciclista Seròs han organitzat un any més la Xallenge David Duaigües, que es celebra en dos caps de setmana. El primer es va fer el 8 de març a Almatret, i el segon aquest diumenge a Seròs, en ambdós casos amb una participació excel·lent de prop de 500 ciclistes.

La prova ha comptat amb l’ajut indispensable d’un gran nombre de voluntaris, uns 300. Tant una jornada com l’altra que engloben la Xallenge David Duaigües són de caràcter no competitiu, de totes maneres es fa un control tècnic de cronometratge per part de l’organització, el procediment serà per ordre d’arribada i segons diferenciació entre recorregut llarg i curt o popular. Hi haurà una classificació final de la Combinada en tots aquells participants que facin les dos proves de la Xallenge.


Comentaris

envia el comentari