Catalunya Diari

Més de 80 pilots competeixen aquest cap de setmana a Mollerussa en el XXVI Campionat d'Espanya d'Autocròs

Compta ja amb 82 pilots procedents de diferents punts de l'Estat

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 2 i 3 de juny, el XXVI Premi Ara Lleida, puntuable per al Campionat d'Espanya i de Catalunya d'Autocròs, una prova que, a falta de tancar encara les inscripcions, compta ja amb 82 pilots procedents de diferents punts de l'Estat espanyol com Galicia, Andalusia, Extremadura o Balears, entre altres, segons ha explicat aquesta setmana, Toni Castillón, director de seguretat i membre de l'Escuderia Mollerussa, organitzadora de l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Precisament, l'alcalde Marc Solsona, acompanyat del regidor d'Esports, Bernat Díaz, s'ha felicitat que la prova, que és la més longeva del campionat, hagi perdurat al llarg de tots aquests anys malgrat haver passat per moments difícils durant els anys de crisi econòmica i que a més gaudeixi d'un «bon estat de salut». Així mateix, també volgut fer un reconeixement al prestigi que aporta en l'àmbit estatal l'Escuderia Mollerussa com a organitzadora d'esdeveniments del món del motor.

  

  

Castillón ha indicat que la prova, la quarta de les vuit que conformen la competició, tornarà a comptar amb sis categories Divisió I, Divisió II i Off- Road en turismes i en monoplaces Divisió III, Car-Cros i Junior Cros. Així mateix, també ha volgut destacar la important presència de l'Escuderia Mollerussa, que en aquesta ocasió comptarà amb disser pilots competint, entre els quals destaquen Delfí Lahoz i la seva filla Ares, els quals per primer cop competiran en la mateixa categoria. Precisament Delfí Lahoz, com a vicepresident de l'Escuderia Mollerussa, ha indicat que el d'enguany serà un campionat molt disputat i que promet «un gran espectacle».

En aquest sentit, sis ex campions d'Espanya d'anteriors edicions hi seran presents competint en les diferents categories. El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com dues mànegues de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9.00 hores del matí tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis.


Comentaris

envia el comentari