Catalunya Diari

Més de 1.300 persones corren la 1a Cursa de la Dona

Més de 1.300 persones corren la 1a Cursa de la Dona| Redacció - Fotografia: Lleida al Minut

 La primera guanyadora de la Cursa de la Dona, en la categoria absoluta, ha estat Cherry Cerasela qui ha fet el recorregut en 21 minuts i 18 segons. Li han seguit Rosa M. Carulla (22’28’’) i Angelina Miró (23’17’’).
 
El recorregut de la prova, que s’ha fet corrent o caminant, ha estat de 5,6 quilòmetres amb sortida i arribada al costat de la canalització del Riu Segre, a l’altura de la Paeria. Ha passat per les avingudes de Madrid i Segre fins al Zenkiu Runners Clubs i ha tornat pel barri de Pardinyes fins a la canalització. Els organitzadors de la cursa, Arcadi Climent, Ester Tort i Estefania Climent, han agraït el suport de la Paeria, així com a les empreses que hi han col·laborat i als voluntaris. També han recordat que aquesta tipologia de curses es van iniciar a Madrid i s’han anat consolidant per potenciar l’esport femení.
 
La jornada a la ciutat ha estat molt esportiva, ja que s’han fet diversos actes en espais oberts i també en pavellons. De bon matí, ha començat el concurs comarcal d’Ocells de Cant al pavelló municipal de la Bordeta, que organitza la Societat Ocellaire 'El Ram'. Al Centre Cívic de Balàfia s’ha fet el torneig d’escacs per equips Ciutat de Lleida, organitzat pel Club d’Escacs Balàfia i l’AV del barri. Les instal·lacions de la carretera Nacional II, al Club Tir Olímpic de Lleida, han acollit la Tirada de Festa Major, en la modalitat de precisió amb arma curta de tots els calibres.
 
També ha tingut lloc la caminada popular del Dia Mundial de la Fibromiàlgia, que ha promogut l’associació Fibrolleida. Les bicicletes han tingut el seu espai amb la 3a edició de Decabike, la pedalada popular i gran festa de la bicicleta que ha tingut la sortida al Decathlon de Lleida. I aquest migdia s’ha fet als Camps Elisis l’exhibició de taekwondo infantil i adult, organitzada per la delegació territorial, en la qual s’han pogut veure tècniques, puntades i trencaments d’aquest art marcial.


Comentaris

envia el comentari