Catalunya Diari

Més de 70 pilots competiran aquest cap de setmana en el XXVè Campionat d’Espanya d’Autocròs, que es celebrarà a Mollerussa

La prova superarà els 70 pilots procedents de diferents punts de l’Estat espanyol

El Campionat d'Espanya d'Autocròs arriba a la XXVa edició. | LleidaDiari.cat

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 3 i 4 de juny, el XXVè Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs, una prova que superarà els 70 pilots procedents de diferents punts de l’Estat espanyol com Galícia, País Basc o Castellà-Lleó, segons ha explicat Toni Castillón, membre de l’Escuderia Mollerussa, organitzadora de l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa. Precisament, l’alcalde Marc Solsona, acompanyat del regidor d’Esports, Bernat Díaz, s’ha felicitat que la prova, que és la més antiga que es fa actualment en el campionat, hagi perdurat al llarg de 25 anys contribuint així a posicionar la ciutat com a referents en aquesta disciplina. El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com dues mànegues de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge, a partir de les 09.00 hores, tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis.

Castillón ha indicat que la prova, la quarta de les set que conformen la competició, tornarà a comptar amb sis categories: Divisió I, Divisió II i Off- Road en turismes i en monoplaces Divisió III, Car-Cros i Junior Cros, on competiran dotze joves pilots d’entre 13 i 17 anys, el doble dels que ho van fer l’any passat en aquesta categoria que està en auge i que, precisament, compta amb una pilot local, Ares Lahoz, que va al capdavant de la classificació tant espanyola com catalana. Així mateix, també ha volgut destacar la important presència de l’Escuderia Mollerussa, que en aquesta ocasió comptarà amb 20 pilots competint. 


Per la seva banda, el vicepresident de l’Escuderia Mollerussa, Delfí Lahoz, ha destacat que enguany s’ha fet un esforç considerable per millorar les infraestructures del circuit comptant amb el suport tant de l’Ajuntament com de diferents patrocinadors. En aquest sentit, ha indicat que es disposarà d’un camió cuba per refrescar el circuit això com també s’ha reforçat la instal·lació de punts de llum i aigua per als pilots que es desplacen al circuit amb autocaravana, per exemple. 


Comentaris

envia el comentari