Catalunya Diari

Més de 750 participants de 22 equips estatals participen a Lleida al XVI Campionat d’Espanya de Grups de Patinatge

El pavelló Barris Nord serà l’escenari d’aquesta competició que tindrà un important impacte en l’hostaleria de la ciutat pel gran volum de persones que pernoctaran en els hotels de Lleida

El campionat de patinatge de la modalitat Grup Show s’iniciarà dissabte a partir de les 9.00 hores. | LleidaDiari.cat

Més de 750 participants de 22 equips d’arreu de l’Estat participen aquest cap de setmana en el XVI Campionat d’Espanya de Grups de Patinatge, que se celebrarà al Pavelló Barris Nord. Lleida acull, de nou, una gran cita esportiva que tindrà un important impacte en l’hostaleria pel gran volum de persones que pernoctaran en els hotels de la ciutat. En aquest certamen esportiu, que comptarà amb coreografies de grups de patinatge artístic grans i petits, hi haurà la representació de nou equips catalans, un dels quals és el grup lleidatà CE Torregrossa.

L’acte de presentació XVI Campionat d’Espanya de Grups de Patinatge ha estat presidit per la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, acompanyada del diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; del president de la Federació Territorial de Lleida, Antoni Guiu; el president del Comitè de Patinatge Artístic Territorial, Josep Lluís Prat, i un representant del CE Torregrossa. Parra ha transmès el gran entusiasme i impacte que genera a la ciutat la celebració d’un esdeveniment d’aquest tipus, en un cap de setmana que Lleida estarà en plena ebullició, al coincidir amb una altre esdeveniment tan esperat com és l’ANIMAC. Per la seva part, Antoni Guiu ha explicat que les coreografies que es podran observar seran espectaculars com també el disseny dels vestits que duran els patinadors. A més, ha afegit que el la competició d’aquest cap de setmana servirà com un avançament del Campionat Europeu de Shows, que se celebrarà previsiblement el mes de maig del proper any a Lleida.

El campionat de patinatge de la modalitat Grup Show s’iniciarà dissabte pel matí a partir de les 9.00 hores, amb els entrenaments dels grups grans i a partir de les 18.00 hores es donarà pas la competició. La primera jornada del campionat finalitzarà amb l’entrega de trofeus als grups guanyadors, a partir de les 21.30 hores, seguidament de la cerimònia de cloenda. El diumenge 5 de març serà el torn dels grups petits, amb els entrenaments pel matí a partir de les 9.00 hores i la competició per la tarda a les 19.20 hores, i posteriorment l’entrega de premis i la cloenda del campionat.


Comentaris

envia el comentari