Catalunya Diari

Més d’un miler inscrits a la Rodi Mitja Lleida d’aquest diumenge

Destaca la participació d’atletes de renom, com l’olímpic Jesús Ángel García Bragado

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Rodi Mitja Lleida d'aquest diumenge 18 de novembre compta ja amb la inscripció de més de mil corredors. El tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha participat aquest dimarts 13 de novembre en la presentació de la 26a edició de la cursa Rodi Mitja Marató Lleida, Memorial Juanjo Garra, que s'ha fet al gimnàs EKKE. Peris ha posat en relleu que la iniciativa ja sumi 26 edicions i que compti amb la presència d'atletes de renom com Jesús Ángel García Bragado, l'atleta espanyol amb més participacions en els Jocs Olímpics. Peris ha assenyalat també l'activitat esportiva que cada cap de setmana es desenvolupa a la ciutat i ha afirmat que Lleida permet un nivell de curses òptim.

La cita esportiva començarà amb la cursa popular de cinc quilòmetres, que patrocina Drs. Pedrol-Marial. La sortida serà a les 9.30 hores. Una hora més tard, a les 10.30 hores, es donarà la sortia a la Rodi Mitja Marató, de 21 quilòmetres, patrocinada per Rodi Motor Services. El recorregut passa tot per trama urbana. L'organització espera arribar als 1.700 participants entre les dues cures. Dissabte al matí es faran les curses infantils al pati de l'Escola Pràctiques 2, davant del gimnàs Ekke, patrocinades per Caixabank. Es preveu la participació de 500 nens/es.

Davant la cursa de diumenge, el més probable és que la Guàrdia Urbana faci una sèrie de recomanacions de circulació pels trams pels quals passa la cursa. Una vegada s'informi d'aquests desviaments, segurament de cara al divendres 17 de novembre, informarem el respecte per tal que hi hagi la menys afectació possible pels conductors. No obstant això, els participants de la cursa podran fer-ho amb total normalitat i gaudint de la participació de referents en el món de l'esport com Jesús Ángel García Bragado, l'atleta espanyol amb més participacions en els Jocs Olímpics. La cita esportiva començarà amb la cursa popular de cinc quilòmetres, que patrocina Drs. Pedrol-Marial. La sortida serà a les 9.30 hores. Una hora més tard, a les 10.30 hores, es donarà la sortida a la Rodi Mitja Marató, de 21 quilòmetres, patrocinada per Rodi Motor Services.


Comentaris

envia el comentari