Catalunya Diari

Miguel Ramos: "Vinc a sumar i quanta més competència millor"

Miguel Ramos: "Vinc a sumar i quanta més competència millor"| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 El davanter valencià ha explicat que a l’hora de fitxar pel Lleida Esportiu "no m’ho vaig pensar dos cops. És un club que sempre m’ha cridat l’atenció. A més, jugadors com Ballesteros, que va estar al Lleida o Mario Fuentes m’han parlat molt bé del club i la ciutat. Fuentes m’ha dit que aquí està molt content".
 
El nou jugador blau ha admès que "vinc a l’equip a sumar i espero que el període d’adaptació sigui el més ràpid possible perquè ja estem a la recta final on no pots dormir-te perquè el tren pot passar". A més, Miguel Ramos, com se’l coneix al món del futbol, ha afegit que "a Àustria ara estàvem de pretemporada ja que la lliga va acabar al novembre a causa del fred. Des del passat mes de gener que estic entrenant matí i tarda però no competeixo des de novembre". El valencià també ha comentat que en la seua etapa a l’Atlético de Madrid B "vaig jugar algun amistós o torneig amb el primer equip".
 
Ramos, que ha signat fins a final de la present temporada, ha afirmat que "he jugat en diverses posicions però on estic més còmode és de segona punta". Amb tot, ha assegurat que "vinc a sumar i quanta més competència millor". El nou jugador farà aquest dimecres el primer entrenament amb els seus nous companys d’equips. Finalment, Ramos ha explicat que va veure el partit d’aquest cap de setmana per la televisió i ha indicat: "Vaig veure un partit intens, molt treballat on els jugadors van al 100%. No hi va haver cap diferència entre l’Amorebieta i el Lleida Esportiu".Comentaris

envia el comentari