Catalunya Diari

El millor bàsquet femení cadet es dona cita a Lleida

Campionat d’Espanya cadet de bàsquet femení a Lleida i Torrefarrera del 15 al 21 de maig

Lleida acull del 15 al 21 de maig el Campionat d'Espanya cadet de Bàsquet Femení que es disputarà als pavellons Barris Nord, Agnès Gregori, Pardinyes i Torrefarrera.

El sorteig de la competició es va dur a terme aquest dimarts a la delegació de la Federació Catalana de Bàsquet de Lleida; un acte on han participat el tinent d'alcalde, Paco Cerdà; el regidor d'Esports, Ignasi Amor; el diputat Ferran Accensi; el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Ferran Aril: Javier Calles, responsable de la delegació territorial de Lleida, i Ramon Casanovas, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torrefarrera.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Presentació del sorteig del bàsquet femení a Lleida
El millor bàsquet femení cadet es dona cita a Lleida | LleidaDiari.cat

La competició reunirà 32 equips

La competició reunirà 32 equips de totes les delegacions estatals. S'espera l'arribada de 700 jugadores que, amb familiars, tècnics i arbitratge, representarà l'estada a Lleida d'unes 3.000 persones. El regidor Ignasi Amor ha destacat que Lleida i Torrefarrera acullen aquesta competició per segon any consecutiu i ha remarcat l'aposta de la Paeria per acollir competicions esportives centrades, sobretot, en l'esport base.


Comentaris

envia el comentari