Catalunya Diari

Milloren diverses instal·lacions esportives municipals de Lleida

Dilluns va finalitzar la retirada del conjunt de barracons que encara existien en camps de futbol de barris com Ciutat Jardí, Balàfia i la Bordeta

L'Ajuntament de Lleida ha endegat un pla de petites actuacions de millora en el conjunt de les instal·lacions municipals després de detectar-se algunes mancances de manteniment. El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, acompanyat del regidor d'Esports i Activitat Física, Sergio González, han visitat les millores realitzades al Camp de Futbol de Balàfia i de la Bordeta, així com els arranjaments fets al Pavelló Barris Nord.

El responsable d'urbanisme ha destacat que «hem detectat mancances considerables, des del punt de vista del manteniment, en diverses instal·lacions i equipaments municipals. La voluntat de l'equip de govern és fer extensiu el microurbanisme també a les instal·lacions esportives i equipaments municipals».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dilluns va finalitzar la retirada del conjunt de barracons

En aquest sentit, aquest dilluns va finalitzar la retirada del conjunt de barracons que encara existien en camps de futbol de barris com Ciutat Jardí, Balàfia i la Bordeta, un fet que permetrà guanyar un espai significatiu, que passarà a estar net i dignificat. Cal destacar que també s'han substituït les portes dels vestuaris i lavabos del Camp de Futbol de Balàfia, que estaven molt malmeses, i també s'ha renovat el marcador que feia anys que no funcionava. D'altra banda, al Barris Nord s'ha procedit a fer un tancament sota la graderia amb l'objectiu de millorar les condicions de seguretat i el confort de les persones que utilitzen aquest pavelló esportiu.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari