Catalunya Diari

Miquel Feliu anima a l'afició a donar aquest divendres suport al Força Lleida

Miquel Feliu anima a l'afició a donar aquest divendres suport al Força Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

qüestions extraesportivesMiquel Feliu

Feliu mitjançant el seu compte de twitter ha demanat el recolzament a l'afició amb les següents piulades: 'Gent d Lleida! En una setmana on s'ha parlat de moltes coses menys de bàsquet, us demanem q no ens deixeu sols divendres a les 21h'; 'Els jugadors tenim el compromís de donar el nostre millor esforç, vols gaudir jugant! Us necessitem més del què penseu!'; 'Sabem l'empenta que ens dóna el Barris Nord de les millors ocasions! No fallarem en esforç, ho prometo! Amunt @flleida!'

Per tant, tots aquells que vulguin donar suport a l'equip tenen una cita aquest divendres a les 21.00 hores al pavelló Barris Nord.


Thompson i Calegari, dubtes


Àlex Thompson i Dominic Calegari són seriosos dubtes pel partit d'aquest divendres. Thompson va deixar d'entrenar dimarts amb la resta de companys per problemes en un turmell i ahir es va sotmetre a una ressonància magnètica que indicarà quin és l'abast de la seva lesió. El jugador nota molèsties i, com a mínim, no tornarà a la feina fins avui dijous a l'espera dels resultats de la prova mèdica.
Preocupa més encara l'estat de Dominic Calegari que avui ha viatjat a Barcelona per tratar-se una forta tendinitis rotuliana que el té al marge de l'equip des de dimarts a la tarda. S'esperarà 48 hores per fer una nova valoració del seu estat per veure si pot ajudar a l'equip divendres.
Comentaris

envia el comentari