Catalunya Diari

Miquel Feliu, sisè fitxatge del Força Lleida

Miquel Feliu, sisè fitxatge del Força Lleida| Redacció - Fotografia: Arxiu Lleida Basquetbol

 

a través del seu Twitter personal

Així mateix, afirma: "Gràcies a Joaquin Prado i Edu Torres per confiar en mi i gràcies a Ricard Casas per l'any inoblidables de treball i aprenentatge del curs passat. Gràcies també a la gent de Lleida, espero que ens ho passem bé al Barris Nord aquest any".
 
Per altra banda, el Força Lleida ha firmat un conveni avui dijous amb l'Ajuntament de Torrefarrera per a que el club promocioni l'activitat esportiva del poble i la marca Torrefarrera. A més, aquesta localitat, amb la marca que decideixi, formarà part del grup de segons patrocinadors del club, amb presència en els materials promocionals. El Força Lleida ja ha avançat que l'equip júnior del club entrenarà i jugarà a Torrefarrera. Al finalitzar l'acte, s'ha fet entrar del carnet d'abonat de l'entitat a l'alcalde del municipi, Jordi Latorre.
 
L'oficina del club a Lleida, ubicada al carrer Irene Solsona, 5, ja va agafant forma. Aquests dies s'estan fent els últims retocs. Dissabte ja estarà oberta, en horari de 10.00 a 14.00 hores.Comentaris

envia el comentari