Catalunya Diari

Miroslav Vujasinovic, nou entrenador del primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol

Miroslav Vujasinovic, nou entrenador del primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)

 

El primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol tornarà a tenir com a entrenador Miroslav Vujasinovic, actual director esportiu de l’entitat. Marija Zanko, fins ara entrenadora, ha comunicat que no continuarà a la banqueta blava per uns inesperats problemes personals.

Aquesta serà la novena temporada de Vujasinovic al capdavant del primer equip de l’Associació després que les darreres dues temporades fos Zanko qui portés les regnes de l’equip.
 
Vujasinovic que va deixar l'equip la temporada 2013/2014 per passar a ser el director esportiu de l'entitat i seleccionador nacional de la República Dominicana femenina, torna per intentar donar una continuïtat amb la tasca desenvolupada fins el moment.
 
L’associació tornarà una temporada més a disputar la Divisió d’Honor Plata femenina. És per això que a partir d’aquest moment, s’acceleraran les converses per la renovació de les jugadores de la primera plantilla blava doncs la junta lleidatana no ha volgut tancar la continuïtat de les mateixes fins a saber qui ocuparia el lloc d’entrenador a l’equip. De moment tres jugadores causaran baixa per diferents motius com són la Yula Tyahlyay, que ha decidit retirar-se de la pràctica activa de l’handbol, Laura Torres, que abandona l’equip per motius laborals i Nerea Carrillo, que torna a la seva Múrcia natal.
 
La junta del club espera renovar a la resta d’integrants de l’equip blau en els propers dies: les porteres Mariama Kora i Jenny Garcia, i les jugadores de camp Imma Soto, Jenny Nana, Marina Castelló, Laia Ballestero, Laia Ribalta, Emma Precup, Irina Pop, Maria Alba Melé, Lucia Pasaman i Eva Guirado.
 
En un altre ordre de coses, el proper dilluns dia 27 de juliol es sortejarà el calendari de la Divisió d’Honor Plata per la temporada 2015/2016 a partir del qual les blaves ja coneixeran els seus rivals.


Comentaris

envia el comentari