Catalunya Diari

La Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega preveu superar els 600 atletes

El traçat, que també discorrerà per Vilagrassa i El Talladell, combinarà asfalt i camí

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Tàrrega celebrarà el diumenge 5 de maig la 19a edició de la Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega - 12è Memorial Eduard Garcia Piqué, convocatòria organitzada pel Club d'Atletisme 100x100 Fondistes amb suport de la Regidoria d'Esports. La prova atlètica s'iniciarà a 2/4 de 10 del matí al Parc Esportiu, al costat del Pavelló Municipal.

La inscripció ja és oberta al web www.fondistestarrega.com fins al dijous 2 de maig. Els organitzadors preveuen superar les 600 persones inscrites, xifra que posa de manifest la rellevància de la cursa a les terres de Lleida. Els circuits combinaran asfalt i camí. A més de Tàrrega, el recorregut passarà per les poblacions de Vilagrassa i El Talladell. Tots els atletes gaudiran d'avituallaments isotònics, dutxes i guarda-roba a més de facilitat d'aparcament i diversos obsequis oficials de la cursa. També es convoca un concurs d'animació per aplaudir el pas dels corredors i així animar a tots els participants a seguir i acabar amb èxit la cursa. La competició requerirà l'esforç logístic que cobriran un centenar de voluntaris, d'aquesta forma, es garantitza que tots els serveis estan coberts i que la cursa es desenvolupa com cal.

El poder d'atracció creixent que la cursa ha guanyat entre els aficionats a l'atletisme

Bart Loomans i Ricard Mir, portaveus del Club d'Atletisme 100x100 Fondistes, han presentat la cursa a l'alcaldessa Rosa Maria Perelló en una trobada celebrada a la Casa Consistorial (vegeu fotografia). La primera edil ha destacat el poder d'atracció creixent que la cursa ha guanyat entre els aficionats a l'atletisme i ha felicitat els organitzadors per l'èxit reiterat que aconsegueix la convocatòria any rere any.

La 19a Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega - 12è Memorial Eduard Garcia Piqué forma part del circuit Mitges de Ponent, que aglutina les quatre mitges maratons que se celebren a les comarques lleidatanes al llarg de la temporada (Balaguer, Mollerussa, Lleida i Tàrrega). La prova compta amb el suport dels ajuntaments de Tàrrega i Vilagrassa, l'EMD El Talladell, el Consell Comarcal de l'Urgell i la Diputació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari