Catalunya Diari

Mor l'entrenador de futbol lleidatà que va aconseguir la victòria de l'equip femení de l'AEM en una lliga masculina

Dani Rodrigo patia una malaltia des de feia uns mesos

Imatge de Dani Rodrigo amb l'equip femení de l'AEM
Imatge de Dani Rodrigo amb l'equip femení de l'AEM | Facebook

Dani Rodrigo, entrenador del club lleidatà AEM, ha mort aquesta matinada amb poc més de 40 anys a causa d'una malaltia que patia des de feia uns mesos. Rodrigo era un conegut i estimat referent en el futbol lleidatà, especialment en el femení, ja que va ser l'entrenador que va donar la victòria a l'equip femení en una lliga masculina. Concretament, les noies de l'AEM van aconseguir el títol de segona infantil masculina, fins i tot, a quatre jornades del final de la temporada.

La repercussió mediàtica va ser tal, que mitjans de comunicació estatals van fer-se ressò de la fita aconseguida per les noies de l'AEM. Un exemple va ser l'entrevista que tant Rodrigo com les joves components de l'equip femení van oferir al programa «El Intermedio», de laSexta. En aquella entrevista, Rodrigo es manifestava orgullós d'haver aconseguit el triomf per l'equip femení. A banda de reconèixer que les noies eren molt bones jugant a futbol, el tècnic lleidatà explicava que un dels seus secrets per a poder guanyar a equips masculins va ser millorar la part tècnica i tàctica de l'equip. La força física, afirmava, era diferent entre ambdós sexes, per aquest motiu, ell havia apostat per fer-les immillorables al camp.

Imatge d'arxiu de Dani Rodrigo
Imatge d'arxiu de Dani Rodrigo | Facebook

 

Un gran suport a les xarxes socials

I ho va aconseguir! I van fer història. La filla de Rodrigo és una de les jugadores de l'equip guanyador i, a més a més, es va convertir en la pitxitxi en una lliga de nens en marcar 84 gols en dinou partits. Aquest dissabte s'havia de jugar la consolidació de la Copa Catalunya de futbol femení. No obstant això, a causa de la mort de Rodrigo s'ha decidit suspendre. Finalment, descatar les nombroses mostres de condol rebudes i mostrades cap al tècnic lleidatà a través de les xarxes socials. També durant la seva malaltia havia rebut el suport dels seus amics i companys del món el futbol. Sens dubte, el futbol lleidatà trobarà a faltar a aquest gran home.


Comentaris

envia el comentari