Catalunya Diari

Neix el Circuit Mitges Maratons de Ponent, que engloba la prova de Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida

Neix el Circuit Mitges Maratons de Ponent, que engloba la prova de Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La demarcació de Lleida ha presentat aquest divendres el Circuit Mitges Maratons de Ponent, una nova proposta que aglutina les quatre curses d'aquesta distància que s'organitzen al llarg de l'any a Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida.


L'objectiu és crear un circuit amb quatre etapes, que ajudin a fidelitzar i augmentar el nombre de participants en aquestes curses. Les dates fixades per portar a terme les quatre proves són:


- 22 de febrer: Mitja Marató de Balaguer


- 10 de maig: Mitja Marató de Tàrrega


- 18 d'octubre: Mitja Marató de Mollerussa


- 15 de novembre: Mitja Marató de Lleida


 Les categories es regiran per l’any de naixement i són les següents:


- Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)


- Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)


- Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)


- Màster M/F (més de 60 anys)


 


El nou Circuit Mitges Maratons s'ha presentat aquest divendres a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; del regidor d’esports de l’Ajuntament de Tàrrega, Isaac González; del regidor d’esports de l’Ajuntament de Balaguer, Guifré Ricart; del regidor d’esports de l’Ajuntament de Mollerussa, Jordi Pérez, i del representant de l’Associació Esportiva Ekke i un dels organitzadors de la iniciativa, Ivan Espílez. 
Antoni Fo ha destacat la importància d’organitzar esdeveniments com aquest, "que ajuden a donar a conèixer el territori". Paral·lelament, un dels organitzadors de la iniciativa, Ivan Espílez, ha indicat que l’objectiu del circuit es valorar l’esforç que té fer curses, especialment les mitges maratons, i premiar els atletes que cada any hi participen. I es que tots els atletes que completin les quatre proves del circuit rebran un obsequi. Els 3 primers classificats absoluts masculins i femenins del circuit rebran un trofeu i un obsequi i els 3 primers classificats masculins i femenins de cada categoria també.
 
Iter5, cronometrarà les mitges
La gestió d’aquest circuit anirà a càrrec de l’empresa lleidatana Iter5, entitat amb molta experiència i que actualment organitza la Lliga de Ponent de curses de 5 i 10 quilòmetres la província de Lleida. Actualment, Iter5 és capdavantera a les comarques de Lleida, amb una cinquantena de competicions de tot tipus, la gran majoria de caire atlètic.
 
Iter5 serà l’encarregada de cronometrar totes les mitges, actualitzar les classificacions de la lliga, gestionar la web i portar la comunicació del circuit. A través d'Iter5, podreu seguir tota l’actualitat del circuit de Mitges de Ponent, i tindreu una finestra oberta mitjançant les xarxes socials per fer-los les consultes que us interessin i perquè els expliqueu i compartiu vostres inquietuds i experiències al voltant del running.


Comentaris

envia el comentari