Catalunya Diari

Neix l’Associació Esport Femení de Lleida

El paer en cap Fèlix Larrosa encoratja l’entitat a assolir els seus objectius i l’anima a implicar-se en el nou Pla Estratègic de l’Esport de Lleida i en el programa Lleida Sport & Emotion

Imatge de les membres de l'associació amb l'alcalde de Lleida
Imatge de les membres de l'associació amb l'alcalde de Lleida | LleidaDiari.cat

Neix a Lleida la nova Associació Esport Femení i aquest matí l'alcalde Fèlix Larrosa ha felicitat les creadores per la seva iniciativa i les ha encoratjat a lluitar per assolir l'objectiu d'impulsar la figura de la dona en el món de l'esport. El paer en cap ha assegurat que comparteix plenament el decàleg de l'entitat i ha desitjat tot l'èxit a les seves integrants alhora que les ha convidat a implicar-se en projectes i programes municipals com Lleida Sport & Emotion -d'impuls internacional de l'esport lleidatà- o el nou Pla Estratègic de l'Esport de Lleida.

La tinenta d'alcalde Montse Parra ha animat l'Associació a no defallir i ha lloat l'èmfasi que posen en l'àmbit de la gestió esportiva. La presidenta de l'entitat, Eva Ribalta, ha remarcat la il·lusió amb què l'entitat inicia aquest camí, la voluntat d'aportar a la visibilització de l'esport femení i de treballar per al conjunt de l'esport de les terres de Lleida. El paer en cap de Lleida ha presidit la roda de premsa de presentació de l'Associació, que s'ha realitzat al Palau de la Paeria.

L'estela de Dona Balàfia

L'Associació pren el relleu a la tasca que, durant més de 10 anys, ha dut a terme Dona Balàfia, amb la finalitat de fer valdre el paper de la dona en el món de l'esport i l'activitat física. Objectius de l'Associació Esport Femení de Lleida:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Una associació amb principis

El decàleg de l'Associació l'integren els següents principis:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 L'associació està apadrinada per l'esportista Glòria Pallé. L'acte oficial de presentació de l'Associació Esport Femení de Lleida tindrà lloc el pròxim divendres, 22 de març, a les 19.30 h, a la Delegació del Govern a Lleida.

Comentaris

envia el comentari