Catalunya Diari

Nil Arcarons i Gerard Salavedra guanyen les '3 hores de resistència' de Ponts

Nil Arcarons i Gerard Salavedra guanyen les '3 hores de resistència' de Ponts| Redacció - Fotografia: Josep M. Pàmies (Moto Club Segre)

 

Nil Arcarons i Gerard Salavedra, amb una KTM, van ser els guanyadors de la trenta tres edició de les '3 hores de resistència de motocròs', disputades a Ponts aquest diumenge, amb la participació de 36 equips. Aquesta prova era la primera del campionat català de resistència sobre terra, que tradicionalment es comença al circuit 'El Bosquet' de Ponts amb l’organització del Moto Club Segre. 

Arcarons i Salavedera van realitzar un total de 87 girs al circuit de 1.800 metres, 2 voltes més que l’any passat. Es dóna la circumstància que Salavedra també va ser el vencedor en l’edició de 2012, amb la diferència que compartia la moto amb Jaume Betriu, pilot que enguany va finalitzar al segon lloc, compartint una Husaberg amb Oriol Mena. La tercera plaça absoluta va correspondre als júnior Marc Hernández i Oriol Oliva, amb una Yamaha.
 
La cursa va ser, en tot moment, un frec a frec entre Betriu-Mena i Arcarons-Salavedra, que s’han estat intercanviant les posicions, però un petit ensurt a la darrera volta a la moto de Mena, no els ha permès mantenir la lluita per la primera posició. La tercera plaça ha estat ocupada, gran part de la cursa per un solitari José Luis Martínez, que s’estrenava com a pilot de Gas Gas. Marc Hernandez i Oriol Oliva han estat els tercers absoluts i primers de la classe Júnior. Finalment, la quarta posició ha estat per l’equip de Yamaha de Aleix Díaz i Ramon Brucart. 
 
Pel que fa a la resta de categories, els germans Izquierdo, eren els vencedors en Master; Franc Serra i Marc Mujal, en RS1 Júnior; Arcarons i Salavedra, en RS1 Sènior; Hernández-Oliva, en RS2 Júnior; Raul Martínez i Valentín Muñoz, en RS2 Sènior i Geroni Ribes, en RT1.


Comentaris

envia el comentari