Catalunya Diari

Nou circuit de marxes saludables de Ponent

Nou circuit de marxes saludables de Ponent| Redacció - Fotografia: Aureli / Marxa.cat

 

Neix a Ponent el projecte Marxa.cat, el primer circuit de marxes saludables de Ponent (www.marxa.cat), pensades tant per fer corrents com a caminants, de ritme lliure, i per gent de totes les edats. Es tracta d’una iniciativa pionera no només a Ponent sinó també a tota Catalunya.

El circuit, impulsat per km0 Ponent, inclou un conjunt de cinc marxes populars de les terres de Ponent que han arribat a uns acords entorn dels hàbits saludables. Així, les diferents marxes s’han compromès, entre d’altres mesures, a reduir els contingut de sucres dels diferents avituallaments i oferir almenys una alternativa vegetariana, així com a oferir un dels recorregut més curt per a participar-hi la gent més jove.
 
El circuit girarà entorn de grans eixos, com la salut i el territori. I és que les cinc marxes estan repartides arreu de les terres de Ponent.
 
El proper 6 de març s’estrenarà amb la Marxa senderista del Baix Segre, a la Granja d’Escarp; la seguirà el 3 d’abril Marxa Popular del Segrià, a Lleida, totes dos ja amb inscripcions obertes a la web del circuit. El 17 d’abril serà el torn de La Marxa de les Cabanes de Volta, als Omellons; i tot seguit una marxa de nova creació, el 24 d’abril, La Marxa popular de Baix Sió, a Montgai; el circuit es tancarà a la tardor, el 9 d’octubre, altra vegada a Lleida amb la Marxa solidària del Pla de Ponent.


Comentaris
Anna Alcazar
Q es fa la marxa de Vilaller?
Anna Alcazar
Q es fa la marxa de Vilaller?

envia el comentari