Catalunya Diari

Nou grup d'animació al Barris Nord: la Penya Jäger

Nou grup d'animació al Barris Nord: la Penya Jäger| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 

El Força Lleida tindrà enguany un nou grup d'animació al Barris Nord: la Penya Jäger, oberta a tots aquells aficionats del club lleidatà que vulguin formar part del grup. La seu social de la nova penya de supporters del Força Lleida està ubicada al Jägerbar Lleida, al carrer Bonaire, número 31.

Tots els aficionats que vulguin formar part de la Penya Jäger ho podran fer per només 30 euros. El preu inclou l'abonament de temporada 2014/15 al Barris Nord i la samarreta i merchandising pròpis de la penya.
 
Per fer-ho cal omplir el formulari i fer-lo arribar físicament al Jägerbar Lleida (els dimecres de 16.30 a 17:.30 i dijous, divendres i dissabte a partir de les 23.00 hores), per missatge privat a la pàgina de facebook de Jägerbar Lleida, a les oficines del Força Lleida al Barris Nord (de 16.30 a 20.30 hores) i a través del correu electrònic [email protected] Més info al telèfon: 973 233 033.
 
Els ja abonats del Força Lleida que vulguin adherir-se a la nova Penya Jäger ho podran fer posant-se en contacte amb el club.


Comentaris

envia el comentari