Catalunya Diari

Nou repte i destí per la Selecció Lleidatana de tennis: Santander

Jugarà del 7 al 10 de setembre a la Real Sociedad de Tennis La Magdalena davant un combinat càntabre
Imatge del grup de la selecció lleidatana de tenis | Ll

La Selecció Lleidatana de tenis ja té destí i rival per la seva pròxima sortida: el majestuós club Real Sociedad de Tenis La Magdalena de Santander davant un combinat càntabre del 7 al 10 del pròxim mes de setembre. Aquesta expedició dóna continuïtat un any més al projecte iniciat el 2011 per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana, de forma conjunta amb els clubs de la província, i que fins ara ha portat la Selecció a visitar i competir amb Pamplona (2011), Tarragona (2012), València (2013), Sevilla (2014), Madrid (2015) i Sant Sebastià (2016). La Selecció està formada per catorze nois i noies de categoria benjamí, aleví i infantil. El grup benjamí està integrat per Joana Ripoll (CN Lleida), Meritxell Teixidó (CT Lleida), Adrià Franco (CT Lleida) i Nil Rubio (CT Urgell).

  

Per la seva banda, els integrants alevins de la Selecció seran Albert Pedrico (CN Lleida), Sergi Viles (CT Mollerussa), Álex Oràn (CT Lleida) i Laia Larrosa (CTLleida), mentre que el grup infantil està format per Dani Martínez (CN Lleida), Gerard Pascual (CT Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Claudia Borbón (CN Lleida), Jan Rubio (CT Urgell) i Albert Mòdol (CT Lleida).

 

L'expedició lleidatana tindrà al capdavant el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT i ideòleg del Projecte Selecció, Ignasi García, mentre que el responsable esportiu de la Selecció serà el director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto. Cal recordar que, des de 2015, la Selecció de Tennis està apadrinada per Albert Costa, el millor tenista de la història del tenis lleidatà, amb qui es du a terme també una trobada-clínic anual a les pistes del RCT Barcelona.Comentaris

envia el comentari