Catalunya Diari

Informa't dels nous cursos de Royal Escola de Formació a Lleida

Són cursos 100% subvencionats pel SOC, amb certificat de professionalitat i accés directe al ROPEC

Royal Escola de Formació ofereix certificats de professionalitat en l'àmbit esportiu a través de cursos homologats i reconeguts pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Amb més de 15 anys d'experiència en el sector, som el centre que més professionals del fitness forma a Catalunya, aconseguint que més del 83% de l'alumnat s'incorpori a l'àmbit laboral i millori les seves competències. Aquest mes de maig posem en marxa tres formacions dins aquest àmbit. Són cursos 100% subvencionats pel SOC, amb certificat de professionalitat i accés directe al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cartell de formació de Royal Lleida
Informa't dels nous cursos de Royal Escola de Formació a Lleida | Royal Lleida

Al mes de juny comencem aquests cursos

Instrucció en ioga: Curs que capacita per programar, dirigir i dinamitzar activitats de ioga, entenent-lo com a disciplina multidimensional, orientada al benestar integral de les persones.

· Dates: del 10 de maig al 8 de setembre.

· Horari: de dilluns a divendres de 09.00h a 15.00h.

DEA+Suport vital bàsic: L'acreditació oficial de DEA (Desfibril·lador Automàtic Extern) i Suport Vital Bàsic (SVB) és imprescindible a molts sectors i necessari renovar-la cada tres anys.

· Dates: 18 de juny de 2022.

· Horari: de 09.00h a 15.00h

Més informació al telèfon 651 668 338, i a l'adreça electrònica [email protected] Més informació dels cursos: https://royalformacio.com/cursos/


Comentaris

envia el comentari