Nova derrota de l’Associació contra el Villaverde per 32 a 19

Nova derrota de l’Associació contra el Villaverde per 32 a 19| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

El primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol va patir diumenge a Villaverde una nova derrota davant el segon classificat de la categoria, tot i que les lleidatanes afrontaven el partit amb molta moral després de les dues darreres victòries a la lliga davant de rivals a priori més durs que les blaves.

La consigna de l'entrenadorsa croata Marija Zanko per les dues darreres jornades de l'any era la d'intentar aconseguir dos dels quatre punts en joc tot i les baixes d'Irina Pop, disputant actualment el Campionat del món amb la selecció de la República Dominicana, de Natàlia Caldés i Marina Castelló per problemes físics i de Maria Alba Melé per problemes laborals.

Així doncs les lleidatanes van sortir molt concentrades al partit amb una efectiva defensa i un bon atac a la defensa oberta 5:1 plantejada pel tècnic local. Tant això com la gran actuació de la Mariama Kora a la porteria els primers vint minuts, feien que l'Associació liderés el marcador fins al minut 18 de la primera part. Però després d'un temps mort del tècnic madrileny, el Base Villaverde va canviar la defensa a un tancat 6:0 que va fer que l'atac lleidatà es bloquegés. A la vegada, la intensitat defensiva mostrada els primers minuts va baixar en picat i la Kora es veia desbordada davant el vendaval atacant de les de Villaverde. Així, amb un parcial de 7 a 1 s'arribaria al descans amb un clar 14 a 8 a favor de les locals.

La segona meitat va començar tal i com havia acabat la primera. Molts errors de les lleidatanes en la selecció del llançament i pèrdues de pilota que es convertien en continuus contracops que les madrilenyes aprofitaven perfectament, fent que la diferència s'anés eixamplant a mesura que passaven els minuts. Només els darrers minuts l'equip blau va apossentar-se al camp fent que la diferència no s'incrementés més enllà dels 13 gols finals. Cal destacar la bona primera part de la Mariama Kora i l'efectivitat de l'Imma Soto, molt segura des de l'extrem durant tota la segona part.

La propera setmana, l'Associació rebrà el KH7 BM Granollers, líder de la categoria en el partit que es disputarà dissabte dia 14 a les 17.00 hores al Pavelló Onze de Setembre.