Nova derrota de l’Associació Lleidatana d’Handbol contra el BM La Roca

Nova derrota de l’Associació Lleidatana d’Handbol contra el BM La Roca| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

El primer equip de l'Associació Lleidatana i el BM La Roca han disputat aquest diumenge un interessant partit, tot i que finalment les lleidatans han acabant tenint més errades i han perdut el partit per 22 a 26.

Les jugadores de l'Associació han començat el partit una mica fredes, cometent moltes imprecisions en atac que eren ràpidament aprofitades per les jugadores roqueroles, molt més centrades en aquest començament del primer període. D'aquí els primers avantatges que han anat agafant les barcelonines però que en cap moment han superat els dos gols de renda. Però a partir del minut 15 amb un 6 a 8 en contra, la defensa blava ha començat a funcionar i Kora sota els pals ha donat una seguretat que no havia mostrat fins el moment, realitzant una sèrie d'aturades de mèrit. Aquests fets juntament amb la millora en atac han posat a l'Associació al capdavant en el marcador al minut 20 amb un parcial de 4 a 1, avantatge que ha pogut mantenir fins el final de la primera meitat on les lleidatanes dominaven el mateix per un 11 a 10.

En canvi, l'inici de la segona part ha estat totalment decebedor. En només 10 minuts, les jugadores de l'Associació han tirat pel terra tota la feina feta fins el moment i les roqueroles amb un parcial de 3 a 7, s'han posat 14 a 17 al marcador. El partit ha continuat amb una total manca d'idees en atac que les de La Roca han aprofitat per anar ampliant el seu avantatge fins arribar al 15 a 22 que mostrava el marcador al minut 15. Tot i això, les jugadores que entrena Marija Zanko s'han sobreposat i han aconseguit treure el seu millor handbol, millorant molt la defensa ajudades per Jenny Garcia a la porteria, que ha efectuat una sèrie de bones aturades que han tornat a posar a l'Associació dins el partit, aconseguint que a falta de quatre minuts l'avantatge es reduís a només tres gols, 21 a 24, i amb possessió per l'Associació. Però una errada de les blaves en atac ha fet que el que podia haver suposat el 22 a 24, s'hagi convertit en un 21 a 25 després d'un ràpid contracop de les roqueroles que ja sentenciava el matx, arribant-se al final del mateix amb un 22 a 26 en contra.

L'Associació ha donat una molt millor imatge que la mostrada dissabte passat i en alguns dels partits de la pretemporada de manera que això fa mirar amb esperança els propers partits. La nota positiva del matx ha estat la reaparició de l'Emma Precup, que ha jugat alguns minuts en defensa i que ha pogut transformar els tres penals que ha llençat, una de les assignatures pendents de l'equip a la passada pretemporada. D'altra banda, la nota negativa ha estat la precipitació en atac, doncs s'ha notat una manca d'elaboració en les jugades ofensives ja que s'ha abusat d'atacs massa ràpids.

El proper dissabte, l'equip es desplaçarà a la localitat alacantina d'Elda on disputarà el partit corresponent a la tercera jornada a partir de les 18.00 hores.