Catalunya Diari

Torna una nova edició de les masterclass de l'àrbitre lleidatà Xavi Estrada

Comptaran amb la participació d'experts com Jesús Guillen, Francesc Miralles, Francesc Abella i Rosa Miralles

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Les masterclass organitzades des de l'entitat esportiva sense ànim de lucre de l'àrbitre de futbol de Primera Divisió i psicòleg esportiu, Xavi Estrada, arriben un any més carregades de ponències referents en el món de l'esport, la salut i la neurociència.

En aquesta ocasió, les conferències tindran lloc els dies 15, 17, 22 i 24 de gener a la Universitat de Lleida (UdL) i comptaran amb la participació d'experts com Jesús Guillen, Francesc Miralles, Francesc Abella i Rosa Miralles.

La diversitat dels alumnes en els centres educatius

Enguany, les jornades aniran enfocades a tractar i descobrir com és la diversitat dels alumnes en els centres educatius i de quina manera es duu a terme un abordatge eficient i eficaç per part dels professors, els centres i dels mateixos nens.

L'objectiu doncs, és donar informació sobre diferents dèficits com la impulsivitat o la dislèxia, descobrir quina mena de trastorns són els més habituals dins i fora de les escoles i fomentar la importància d'aprendre eines per a la seva millor adaptació en la societat.

D'altra banda, experts mèdics com el doctor Abella, il·lustrarà als presents en els perills de pràctiques com el tabaquisme i com poden afectar en el comportament dels individus aspectes com les addiccions i els mals hàbits.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari