Catalunya Diari

Nova Jornada de Futbol Femení a Torrefarrera

Nova Jornada de Futbol Femení a Torrefarrera| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Torrefarrera acollirà el proper divendres 1 de maig la Jornada de Futbol Femení 2015, una activitat que es celebrarà simultàniament a catorze municipis catalans. La Federació Catalana de Futbol espera la participació d'entre 120 i 130 nenes a la demarcació de Lleida.

La Diputació de Lleida ha acollit  la presentació de la Jornada. L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol; el delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Terés; l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.
 
Pujol ha destacat el suport total de la Diputació a iniciatives que, com aquesta, recolzen l’esport femení, i ha remarcat que l’objectiu és atraure cap al futbol “nenes d’entre 6 i 16 anys que normalment no en són practicants” i esdevenir així “un punt de trobada per a aquestes jugadores”.
 
Aquest serà el tercer any consecutiu en què la FCF organitza aquesta Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions, i la segona consecutiva en què la seu lleidatana és Torrefarrera. L’objectiu de la mateixa és promocionar el futbol femení i aglutinar totes aquelles jugadores que formen part d’un club i que volen perfeccionar el seu nivell. A la jornada hi poden participar nenes i noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys.
 
En les anteriors edicions de la Jornada de Futbol Femení, es va comptar amb la participació de gairebé 2.000 noies arreu de Catalunya, i enguany s’espera poder seguir amb aquest alt índex de participació. En el cas de Torrefarrera, s’espera que siguin entre 120 i 130 les nenes que hi siguin presents.
 
L’horari d’activitats de la Jornada de Futbol Femení inclou, de 9.30 a 12.30 hores, la benvinguda i distribució dels participants per grups i una sessió tècnica amb diferents estacions de joc on es treballaran aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, el control i la passada. De 12.30 a 14.00 hores, partits amistosos entre les participants i les jugadores que integren els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16.Comentaris

envia el comentari