Nova victòria del CTI Balàfia Volei contra el Sant Boi

Nova victòria del CTI Balàfia Volei contra el Sant Boi| Redacció – Fotografia: CTI Balàfia Volei

El CTI Balàfia Volei va aconseguir aquest cap de setmana una nova victòria, i ja van quatre de quatre, contra el CV Sant Boi per 3 a 1 al pavelló Olímpics de Lleida. Els de Mario Martínez van fer el millor partit del que portem de temporada superant, d’aquesta manera, un altre dels rivals forts de la categoria, ja que l’any passat van quedar en la tercera posició.

El CV Sant Boi arribava a Lleida amb dos reforços respecte de la temporada anterior i el partit es prometia bastant disputat. Tot i així, els lleidatans, que amb aquesta victòria continuen imbatuts en la categoria, van realitzar un partit molt complet. Malgrat que els lleidatans eren conscients de la dificultat del partit, al primer set van sortir una mica imprecisos i van deixar que el Sant Boi aprofités aquesta circumstància. Els santboiencs van marxar al marcador de cinc punts, la qual cosa feia preveure que el set cauria del costat visitant. Però una reacció del CTI Balàfia Volei, amb un Salva Roigé i Juan Campillos al capdavant, van fer possible la remuntada i finalment el primer set es va quedar a casa.

Fruit d’aquesta remuntada i de l’eufòria local, els lleidatans van fer un segon set impecable i de seguida van manar al marcador. Sense temps per reaccionar, el CV Sant Boi va veure com el CTI Balàfia Volei feia pujar el segon set al marcador. Al tercer, però, el joc va tornar a estar molt igualat i, paradoxalment, tot i que els lleidatans van desplegar el millor joc del partit, finalment el set el va guanyar el CV Sant Boi. Al quart set els lleidatans van arrasar i van passar per sobre en tots els aspectes als santboiencs, que ja no van poder frenar el CTI Balàfia Volei que va posar la directa i va poder brindar una nova victòria a la nombrosa afició que hi havia al pavelló.

Fitxa tècnica

CTI BALÀFIA VOLEI (3): Campillos, García, Banda, Rodríguez, Roigé, Soliva, Martín, Miarnau, Baró i Martínez. Entrenadors: Mario Martínez i Raúl Hileno.

CV SANT BOI (1): Nieto, Duran, Alloza, Artero, Lozano, Mirada, Gámiz, Paniagua,

Doblas, Calvo i Martínez. Entrenador: Fernández.

RESULTAT (3-1) 26-24, 25-20, 23-25 i 25-15.

ÀRBITRES: Ventura i Nou.