Catalunya Diari

Nova victòria del femení de l'Handbol Lleida Pardinyes contra el Vilanova del Camí

Nova victòria del femení de l'Handbol Lleida Pardinyes contra el Vilanova del Camí| Redacció - Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

 

L’equip femení de l’Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest cap de setmana una altra victòria davant del Vilanova del Camí, amb un resultat de 17 a 26. Tot i que les noies del Pardinyes van jugar una primera part amb un ritme molt baix, finalment van aconseguir la victòria.

Al primer temps, la defensa no acabava de funcionar i la manca d’encert en atac feia que els nervis els hi facin una mala jugada. A la meitat de la primera part, al fer-se un canvi defensiu passant de la 5-1 a la 6-0, va fer que les noies del Vilanova del Camí es quedessin sense idees en atac, la defensa va ser més contundent, i en atac van començar a funcionar les diferents combinacions donant un altre ritme al partit.
 
En la represa de la segona part, es va seguir la mateixa tònica que les acaballes de la primera part, i això va fer que des de el primer moment el ritme del partit va ser més ràpid, més intens i a favor de les lleidatanes.
 
Cal destacar la feina de tot l’equip que van lluitar fins al final sense perdre el ritme, emportant-se la victòria cap a casa.
 
Ara hi ha la parada de les festes de Nadal, temps per descansar i reflexionar dels partits jugats. Les lleidatanes tornaran a jugar el cap de setmana de 18 de gener a casa contra l’Agramunt.


Comentaris

envia el comentari