Catalunya Diari

Obertes les inscripcions per a la Cursa de les Cassoles de Juneda

Les proves atlètiques, de deu i cinc quilòmetres, seran puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni

El Consell Esportiu de les Garrigues, l'Ajuntament de Juneda i l'associació ADPN la Banqueta, amb el suport de l'àrea de suport empresarial i els respectius col·laboradors, han organitzat pel dissabte 2 de juny la 5a edició de la Cursa de les Cassoles de Tros de Juneda, prova de la Lliga Ponent Eurosomni que ja ha obert les inscripcions. Els participants podran optar entre quatre distàncies: dues curses atlètiques de deu i 5,4 quilòmetres, vàlides per a la Lliga, i dues caminades populars: una de catorze quilòmetres, que és la novetat d'enguany, i l'altra de vuit quilòmetres. La caminada llarga obrirà el programa a les 18.30, mentre que les curses i l'altra caminada començaran a les 20.00 hores, en tots els casos des del voltant del recinte de les piscines de Juneda, que és on hi haurà el punt neuràlgic de la cursa, amb la secretaria i guarda-roba, inici i final de la cursa, vestidors i dutxes, sopar, etc.

Cartell de la cursa
Cartell de la cursa | LleidaDiari.cat

Els quatre recorreguts, tots ells molt plans, comparteixen circuit conjunt vorejant la quarta sèquia del canal d'Urgell i la seva magnífica ombra, fins a arribar a l'espai del salt d'aigua de la segona màquina, on els corredors del circuit de 5,4 quilòmetres es desviaran per tornar de nou cap a Juneda. El primer quilòmetre és asfaltat, ja que transcorre pel nucli urbà de Juneda, però seguidament ja trepitjarà els camins de terra de la banqueta arbrada fins a recórrer els paratges de la primera i segona màquina i l'espai dels nou salts.

Imatge de la cursa de l'any passat
Imatge de la cursa de l'any passat | LleidaDiari.cat

 

D'anada, el recorregut transitarà per la part dreta del canal (aigües amunt) i la tornada, serà per l'altre costat de canal. Tots els inscrits tindran com a obsequi uns mitjons tècnics, a més de gaudir de tots els serveis, com entrepà i beguda a l'arribada, avituallaments durant el recorregut i a l'arribada, grup d'animació a mig recorregut, sorteig de material al finalitzar la cursa, etc. Podeu trobar més informació a: http://cursacassoles.blogspot.com.es/.


Comentaris

envia el comentari