Catalunya Diari

Obren inscripcions per a la Marxa del Baix Segre

La cita està emmarcada dins el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent.

Marxa Baix Segre
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

La Marxa Senderista Solidària del Baix Segre de La Granja d'Escarp ja ha obert inscripcions de cara a la seva 11a edició, programada per al diumenge 17 de març. La cita està emmarcada dins el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent.

Les inscripcions es poden fer via online a https://www.iter5.cat/index.html o bé presencialment a l'Ajuntament de la Granja d'Escarp (dies laborables de 10.00 hores a 13.00 hores). La data límit és el dijous 14 de març. Hi ha també l'opció de contractar el servei Ludoteca per als més petits.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

És un clàssic en el calendari senderista

La Marxa de La Granja d'Escarp és ja un clàssic en el calendari senderista de les terres de Ponent, amb una participació que en les darreres edicions ha superat els 500 participants. Aquest any, l'objectiu és consolidar la cita com a marxa solidària, atès que, tal com ja es va fer l'any passat, es destinarà 1 euro de cada inscripció a col·laborar en un projecte social de l'associació lleidatana Aremi.

La jornada mantindrà la seva proposta de cinc rutes que van dels 3 als 24 kilòmetres, dissenyades perquè tothom pugui gaudir d'un dia d'esport i natura, sigui quina sigui la seva condició física: la ruta verda 'Punteta Roja', de 7,20 km i 150 m de desnivell; la ruta blava 'Vall la Dona' (16,70 km i 350 m de desnivell), la ruta roja 'L'Engivós' (19,50 km i 500 m de desnivell), la ruta negra 'La Cresta' (24,10 km i 650 m de desnivell), i la ruta blanca 'Les Cales', que serà gratuïta per a les persones amb mobilitat reduïda i acompanyants, amb 3,20 km i 15 m de desnivell.

La cita tornarà a tenir una sortida oberta, amb un horari que anirà de les 8.00 a les 8.30 hores per a les rutes roja i negra i de 9.00 a 9.30 per a les rutes verda i blava. Hi haurà quatre avituallaments distribuïts per les cinc rutes, i en acabar la marxa, cada participant podrà recuperar forces menjant un entrepà de carn a la brasa o un entrepà vegetarià. Podeu trobar més informació a: http://senderistalagranja.blogspot.com/.


Comentaris

envia el comentari