Catalunya Diari

Obren inscripcions per a la Rodi Mitja Marató de Lleida

Se celebrarà el 17 de novembre i serà puntuable per a les Mitges de Ponent i la Lliga Ponent

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'Associació Esportiva Ekke organitza la 27a edició de la Mitja Marató de Lleida, que se celebrarà el 17 de novembre i que ja ha obert inscripcions. Serà puntuable per a les Mitges de Ponent i la Lliga Ponent. La Rodi Mitja Marató de Lleida oferirà tres propostes: les curses infantils, la cursa popular de 5 kilòmetres i la Mitja Marató, amb un recorregut de 21,097 kilòmetres sobre un circuit homologat per la Federació Catalana d'Atletisme.

Les curses infantils es faran dissabte 16 a les 10.30 hores al pati del col·legi Pràctiques II, mentre que la Cursa 5K Pedrol-Mairal es farà diumenge a les 9.30 i la Rodi Mitja Marató també diumenge a les 10.30 hores.

Hi haurà diferents premis especials a la Rodi Mitja Marató Lleida

A més dels premis habituals, hi haurà diferents premis especials a la Rodi Mitja Marató Lleida: 800 euros al rècord de la prova en categoria masculina (1:03:56) i femenina (1:18:58); 100 euros al millor atleta local en categoria masculina i femenina; 100 euros més obsequi especial per als tres primers corredors a aconseguir una marca inferior a 1h10′ (masculí) i 1h25′ (femení); i 50 euros més obsequi especial per als 3 primers corredors a aconseguir una marca inferior a 1h15′ (masculí) i 1h33′ (femení).

La sortida de totes les curses serà a l'avinguda Rovira Roure, davant del Gimnàs Ekke, i es farà per calaixos. Hi haurà punts d'avituallament als kilòmetres 5, 10, 15 i a l'arribada. L'organització disposarà d'assistència sanitària mòbil darrere de l'últim corredor i fixa al punt de sortida/arribada. Hi haurà servei de guarda-roba i guarda-claus al mateix espai de la recollida de dorsals i el servei de dutxes estarà situat al Pavelló Onze de Setembre. També hi haurà un servei de corredors guia-llebres per marcar ritmes.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari