Catalunya Diari

Obren inscripcions per a la Trail Vall d'Àger

Es tracta de la prova inaugural de les Trail Running Sèries Lleida
Cartell de la Trail | LleidaDiari.cat

Les Trail Running Sèries Lleida es posaran en marxa el 18 de març amb la seva cita inaugural, la Trail Vall d’Àger, organitzada per l'Associació Esportiva Ekke amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Àger. La prova ja ha obert inscripcions. La cita arrancarà a les 10.00 hores del matí i oferirà dos recorreguts: el de la Trail pròpiament dita, amb dinou quilòmetres i 1.250 metres de desnivell positiu, que puntuarà per a les TRS, i el de la Mini Trail, amb 12,5 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu.

 

Els dos recorreguts tindran sortida i arribada al càmping Vall d'Àger. Atès que la prova transita per zones d'alt interès ecològic, l'organització preveu en el reglament mesures per tal que els corredors i els mateixos organitzadors tinguin cura de la natura. La Trail Vall d'Àger és una prova exigent físicament, pel que és necessari que els participants estiguin en bona forma física per afrontar-la. Transcorre gairebé exclusivament per camins de muntanya, dels quals una part són camins amb un terreny de difícil progressió.

  

L'Associació Esportiva Ekke Lleida és l'organitzadora de les Trail Running Sèries Lleida, amb el suport dels diferents ajuntaments on es desenvolupen les proves juntament amb les entitats col·laboradores en cada cas. Les TRS mantenen en aquest 2018 la seva filosofia inicial, però amb força novetats, amb més muntanya i amb un esperit més salvatge. L’organització oferirà set proves puntuables de març a setembre que tenen com a repte potenciar aquesta modalitat oferint als participants diversió i l’oportunitat de gaudir d'un entorn natural prop de casa. Les proves combinen natura, un desnivell d'ascens mínim i un terreny de pistes i senders amb la intenció de tenir una alternativa a les curses d'asfalt.

 


El calendari complet de les TRS Lleida és el següent:
•    18 de març: Trail Vall d’Àger.
•    6 de maig: Trail Montpedró (Alfarràs).
•    13 de maig: Trail La Faiada (Pont de Suert).
•    3 de juny: Trail Lo Bunker (Foradada).
•    16 de juny: Trail Carlac (Les-Val d’Aran).
•    2 de setembre: Cursa de Muntanya Tossals d’Almatret.
•    23 de setembre: Trail Pujada a Sant Jordi (Camarasa).
Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a: http://www.trailrunninglleida.com/.

Imatge d'una darrera edició | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari