Catalunya Diari

Ofertes per veure al Lleida Esportiu contra l'Elche i el Nàstic

Ofertes per veure al Lleida Esportiu contra l'Elche i el Nàstic| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha posat en marxa una promoció fins aquest divendres, en horari d’oficines, de 16.00 a 20.00 hores, adreçada a l’encontre d’aquest diumenge, dia 22 de febrer, al Camp d’Esports contra l’Elche CF Ilicitano, a les 17.00 hores.

Així, els socis podran comprar un pack de tres entrades de la seva zona, al preu de 15 euros, per assistir acompanyats al partit de l’equip del Segrià a casa davant el filial verd i blanc. Alhora, els abonats que adquireixin les entrades tindran dret a viatjar de forma gratuïta en bus a Tarragona, per animat a l'equip el proper cap de setmana contra l'actual líder de la lliga. Per retirar el pack, caldrà presentar el carnet original de temporada i el DNI. Al seu torn, els socis infantils podran recollir una entrada de franc per al xoc enfront els il·licitans. 
 
Per la seva banda, la resta d’aficionats gaudiran de l’oportunitat de comprar, de manera anticipada, una entrada de Tribuna a 15 euros, o una de Lateral a 10 euros, per presenciar la confrontació davant els alacantins a l’estadi lleidatà. A la vegada, disposaran de l’opció d’anar en autocar a Tarragona per 10 euros.


Comentaris

envia el comentari