Catalunya Diari

La Paeria organitza noves sortides de senderisme per a la gent gran

L’objectiu és fomentar l’activitat física amb excursions a la natura i gaudir de l’entorn i de la companyia dels companys/es de grup

Imatge d'una ruta de senderisme
Imatge d'una ruta de senderisme | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l'Ajuntament de Lleida ha promogut un nou cicle de sortides de senderisme per a la gent gran, que comença aquesta setmana i que inclou quatre excursions a entorns naturals, una cada mes fins al juny. L'objectiu és fomentar l'activitat física alhora que es gaudeix de la natura i de la companyia de les persones del grup que comparteixen aquesta afició. El cicle està organitzat amb la col·laboració del Centre Excursionista de Lleida.

La primera sortida té lloc aquest divendres a Cervià de les Garrigues i surt a les 8.00 hores. La ruta permetrà conèixer les escultures creades per Marta Pruna, el pou de gel i les cabanes de volta que hi ha per la zona. La inscripció es pot fer fins aquest dijous, dia 28.

Les següents propostes

Les següents propostes són:

  

  

Divendres 26 d'abril, a les 7.00 hores

  

  

Divendres 31 de maig a les 8.00 hores

  

  

Divendres 28 de juny, a les 7.00 hores

 

Les inscripcions s'han de fer a l'OMAC

Les inscripcions s'han de fer a l'OMAC, Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, a la rambla de Ferran, 32, de les 9.00 a les 14.00 hores. La sortida és sempre davant de l'Ajuntament de Lleida (a l'avinguda de Blondel). El preu de cada excursió és de 20 euros (per al desplaçament). Es recomana portar, entre altres, el calçat adient i còmode per caminar, crema solar, impermeable i el dinar i aigua.


Comentaris

envia el comentari