Original LAP presenta set torneigs per la present temporada 2016-2017

Original LAP presenta set torneigs per la present temporada 2016-2017| Redacció - Fotografia: IBIC Comunicació

 

La Lliga LAP ja escalfa motors. Aquest dimecres s'han presentat les principals novetats de la nova temporada que comença. El torneig degà de lligues amateurs de lleure de Futbol 7 ofereix als seus participants diferents experiències al llarg de la campanya 2016-2017. 

El campió de la Lliga Regular Ilerbruc, tornarà a disputar el campionat internacional Celebreak (podrà triar si juga a Madrid o Barcelona on es disputa la competició). La primera jornada arrencarà el 2 de novembre.
 
Novament, hi haurà partits de la Selecció de la LAP, que disputaran diferents partits al llarg de la temporada. A més, es farà una selecció de majors de 30 anys que participarà a l’Andorra Sénior Cup que es celebrarà al Principat a finals de temporada en un esdeveniment internacional on s’apleguen equips veterans com el València o l’Espanyol i en el què es donen cita il·lustres jugadors del futbol espanyol.
 
A més, a l’octubre, com a punt de partida de la nova temporada d’Original LAP, es disputarà el Biloba Open Cup que permet als equips fer una breu pretemporada abans d’arrencar la Lliga Ilerbruc com a torneig de la regularitat. En aquest campionat les inscripcions són gratuïtes. Destacar que el 30 de setembre es farà la presentació del torneig a la discoteca i també s’entregaran els premis als millors jugadors i equips de la temporada passada.
 
També a l’octubre es jugarà la Supercopa amb els equips Tic-Tac i Caldereries Ferrer Pons, com a vencedors de la Champions i la Lliga de la temporada passada respectivament. Un partit que es jugarà a Barcelona i que inclourà una visita a Open Camp Europe.
 
A banda d’aquests tornejos també es celebrarà una nova edició d’Ekkebol com a torneig de Nadal, el Balàfia Summer Cup i l’Ozone Bowling Champions Cup que es presentarà properament per al 2017.
 
Aquesta nova temporada, Original LAP seguirà tenint un espai radiofònic i una revista online mensual per conèixer una mica més als protagonistes de la competició: els futbolistes i les empreses patrocinadores.Comentaris

envia el comentari