Pack de tres entrades per veure al Lleida Esportiu

Pack de tres entrades per veure al Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha creat un pack format per tres entrades econòmiques per veure el partit de diumenge a les 17.00 hores contra el Huracán Valencia, equip situat a la cinquena posició a la taula a tan sols 3 punts del quart classificat. El pack consisteix en tres entrades de tribuna que costen 35 euros o bé tres entrades de lateral i gols per 25 euros.

Aquests packs d’entrades es podran adquirir a les oficines del Lleida Esportiu des del dimecres dia 12 de febrer i fins al dissabte dia 15. En concret el dimecres de 17.00 a 21.00 hores, dijous i divendres de 16.00 a 21.00 hores i dissabte de 10.30 a 13.30 hores. Per tant, el mateix dia de partit aquests packs no es podran adquirir a les taquilles de l’estadi.
 
Per altra banda, a partir del proper dimecres dia 12 de febrer tots els socis del Lleida Esportiu poden passar per les oficines del club lleidatà a buscar una entrada pel partit de diumenge per un preu de 5 euros. Cada soci podrà adquirir una sola entrada i de la mateixa localitat que el carnet. A més, els socis infantils del Lleida Esportiu comptaran amb una entrada gratuïta per invitar a algun amic o amiga per presenciar el partit. Per recollir aquesta entrada cal passar per les oficines del club lleidatà de dimecres a dissabte i portar el DNI i carnet de soci originals. 
 
Cada soci-abonat podrà passar per les oficines del Lleida Esportiu. Per recollir les entrades cal portar el carnet de soci del Lleida Esportiu i el DNI originals. Si un soci no pot venir personalment pot enviar a una altra persona però aquesta ha de portar el seu DNI i el carnet de soci originals de la persona que no pugui venir personalment. El mateix dia de partit els socis no podran adquirir les entrades a les taquilles de l’estadi ja que el termini acabarà el dissabte al matí. Comentaris

envia el comentari