Catalunya Diari

Packs d'entrades per veure el Lleida Esportiu-Barakaldo, aquest dissabte al Camp d'Esports

Packs d'entrades per veure el Lleida Esportiu-Barakaldo, aquest dissabte al Camp d'Esports| Lleida Esportiu - Fotografia: Santi Iglesias (Arxiu)


‘Som el Lleida! Som de play-off!’ és la campanya que llença el Lleida Esportiu de cara al partit d’aquest dissabte al Camp d’Esports contra el Barakaldo CF (18.30 hores), amb l’objectiu que el conjunt de la Terra Ferma gaudeixi del màxim suport del públic per buscar la victòria, i que l’estadi presenti un gran ambient, en el xoc on l’equip blau encetarà la seva participació al play-off d’ascens a Segona Divisió A.Cada soci del club lleidatà podrà retirar una entrada de la seva ubicació al camp per 5 euros, de forma anticipada fins dissabte a les 13:30 hores. Per adquirir la localitat, caldrà mostrar el carnet de temporada i el DNI originals, i l’abonat tindrà el seu seient reservat per veure l’encontre. Les entrades que no siguin retirades pels socis, es posaran a la venda amb la resta per al públic en general.

Per la seva banda, el preu de l’entrada anticipada per als aficionats, fins dissabte a les 13.30 hores, serà de 15 euros a Tribuna i 10 euros a Lateral, mentre que també hi haurà l’opció de comprar un pack de tres entrades a Tribuna per 40 euros, o a Lateral i Gols per 25 euros. Així mateix, també hi haurà a disposició dels seguidors packs de vint-i-cinc entrades a Lateral i Gols, per 175 euros.

Les entrades s’hauran d’adquirir a les taquilles del Camp d’Esports. L’horari de la venda anticipada tant per als socis com per als aficionats serà dimecres, dijous i divendres de 16.00 a 21.00 hores, i dissabte de 10.00 a 13.30 hores.

Ja dissabte a la tarda, coincidint amb la disputa del matx, les taquilles tornaran a obrir a partir de les 15.30 hores, i el preu de la localitat serà per tothom de 25 euros a Tribuna, i 15 euros a Lateral i Gols.

Els nens de fins a deu anys gaudiran d’entrada lliure al partit.


Comentaris

envia el comentari