Catalunya Diari

Paeria i Diputació reben als golfistes Carles Pigem i Alejandro Esmatges

Paeria i Diputació reben als golfistes Carles Pigem i Alejandro Esmatges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida / Diputació de LleidaAquests dos golfistes del Raïmat Golf Club van proclamar-se campions d’Espanya en la categoria de dobles masculins al campionat celebrat al Reial Club de Golf de Pedreña (Cantabria). Així mateix, Pigem fou també campió d’Espanya absolut i campió del Món Universitari a la República Txeca per partida doble, en la categoria individual i per equips.

Àngel Ros, durant l'acte, destacà l'alt nivell d'aquest esport que hi ha a Lleida, fet que també reflecteix la vitalitat dels clubs. L’alcalde ha posat en relleu la tasca que fa el club en l’aspecte social i en la pràctica de competició esportiva, incidint en la base. I, alhora, ha remarcat el treball, l’esforç i la convivència com a valors associats a l’esport.

Per la seva part, els dos lleidatans, que han assistit a la recepció acompanyats dels seus familiars, han agraït el suport que han rebut i la recepció que els ha fet l’Ajuntament de Lleida, aspectes que també ha valorat el president del Raimat Golf Club, Jose Ramon Gabas.

Carles Pigem viatja aquesta setmana a Irlanda per disputar el campionat d’Europa individual, tot i que Pigem ha explicat que prioritza els estudis a la pràctica del golf, encara que preveu finalitzar-los aviat i dedicar-se professionalment a aquest esport.


Comentaris

envia el comentari