Catalunya Diari

Pantalla gegant per veure a la Selecció espanyola en cas de classificar-se per les semifinals i la final de l'Eurocopa

Pantalla gegant per veure a la Selecció espanyola en cas de classificar-se per les semifinals i la final de l'Eurocopa| ACN - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

L'Ajuntament de Lleida instal·larà una pantalla gegant al pavelló de l'Antorxa per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol, en cas que aquesta s'acabés classificant per a les semifinals i la final de l'Eurocopa. Els grups municipals de CiU i ERC han lamentat que l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, hagi pres "unilateralment" aquesta decisió després que la proposta del PP fos rebutjada aquest dimecres en la Comissió d'Esports de la Paeria, amb els vots en contra de CiU, ERC-Avancem, el Comú i la Crida per Lleida-CUP, i l'abstenció del PSC. 

Els grups municipals de CiU i ERC a l'Ajuntament de Lleida han mostrat el seu malestar arran de la decisió de l'alcalde de Lleida d'instal·lar una pantalla gegant per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol, si aquesta arriba a semifinals o a la final de l'Eurocopa que s'està disputant a França. 
 
La proposta del Partit Popular d'instal·lar pantalles gegants a la ciutat de Lleida per seguir els partits de l'Eurocopa de la selecció espanyola va ser rebutjada en comissió, amb els vots contraris de CiU, ERC, el Comú i la Crida per Lleida, i l'abstenció del PSC per "raons d'ordre econòmic que convidaven a la prudència abans de prendre una decisió", segons ha explicat el portaveu de CiU, Paco Cerdà. "No s'entén com una proposta de resolució que es rebutja en comissió, després es rectifiqui unilateralment per l'alcalde, canviant així les regles de joc pactades entre els grups municipals", ha lamentat.
 
Pel president del grup municipal d'ERC-Avancem, Carles Vega, actuacions com aquesta "fan palès que la prioritat de Ros és embolicar-se amb la bandera espanyola per demostrar que més espanyol que ell no hi ha ningú, enlloc de treballar pel benestar de les persones". Els republicans, que defensen que "els diners públics s'han d'invertir en serveis i equipaments municipals i no posar-los al servei del nacionalisme espanyol", volen saber quin cost tindrà la instal·lació de la pantalla gegant i com es finançarà. 
 
Per la seva banda, el cap de llista per Lleida del PP al Congrés a les eleccions del 26-J, José Ignacio Llorens, ha afirmat que Àngel Ros "no ha tingut més remei que rectificar" a la proposta del grup municipal del PP per a la instal·lació de pantalles gegants per seguir els parits de la selecció espanyola durant l'Eurocopa. Llorens considera que "la selecció és un patrimoni de tots" i, per això, veu "normal" que l'alcalde de Lleida "hagi corregit l'abstenció còmplice dels seus regidors". Malgrat que la Paeria no preveu instal·lar pantalles gegants per a la resta de partits previs, "al menys els lleidatans podran gaudir-ne a partir de semifinals", segons ha recalcat Llorens. 


Comentaris

envia el comentari