Participació massiva a la nova Mitja Marató de Lleida

Participació massiva a la nova Mitja Marató de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Amb aquesta prova atlètica en marxa s’ha procedit a donar la sortida a la Milla Urbana, que ha comptat amb uns 350 participants, i que s’ha corregut paral·lelament a la Mitja Marató. La Milla Urbana, d’1,6 quilòmetres de recorregut i de caire més familiar, s’ha organitzat en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó, on aniran destinats dels diners recaptats amb les inscripcions (3 euros). A més, els corredors de la Mitja Marató també han pogut fer la seva donació de 2 euros a la fundació.
 
Els regidors Txema Alonso, Oriol Yuguero i Paco Cerdà han assistit al tret de sortida de la prova, que s’ha fet davant les instal·lacions del gimnàs Ekke i que també ha estat el punt d’arribada. La tinenta d’alcalde Montse Parra també hi ha assistit, però com a corredora.
 
En acabar les dues proves, s’ha fet el lliurament de premis, acte que ha comptat amb la participació del regidor Fèlix Larrosa.
 
La festa ha comptat amb ambientació durant tot el matí, amb una xocolatada per a tota la família, festa infantil amb un parc d’inflables i diverses activitats esportives, que s’han traslladat a l’interior del gimnàs per la pluja.Comentaris

envia el comentari