Catalunya Diari

La Partida de La Caparrella organitza la setena Caminada Nocturna

La ruta és circular i en tot moment va acompanyada per un tractor al davant, un cotxe escombra i un equip de voluntaris

Imatge d'arxiu d'una edició anterior
Imatge d'arxiu d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

El dissabte 5 d'octubre els veïns i veïnes de la Partida Caparrella organitzen la 7a caminada nocturna per l'Horta de Lleida. Els participants estan convocats el dissabte a les 21 h a l'antic restaurant Can Jordi, a la falda del Complex de la Caparrella.

Des d'allí es realitzarà un recorregut per diversos camins de l'Horta que passaran per la vora de bancals de panís, arbres fruiters i també cultius de secà com l'olivera o l'ametller. A la meitat del recorregut es realitzarà un avituallament en el punt més alt del recorregut, la Serra del Creus, des d'on es podrà veure la Seu Vella il·luminada i també el turó de Gardeny.

El recorregut proposat és de 6 km

El recorregut proposat és de 6 km, és apte per a tots els públics i molt recomanant per fer en família. L'organització de la Partida Caparrella recomana anar amb calçat còmode, un frontal o lot i una jaqueta per si fa fred al tard. La ruta és circular i en tot moment va acompanyada per un tractor al davant, un cotxe escombra i un equip de voluntaris. En arribar de nou a Can Jordi aquells que hagin reservat sopar podran menjar un entrepà calent de llonganissa. També es disposarà de servei de beguda per a tothom.

Imatge d'arxiu d'una edició anterior
Imatge d'arxiu d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

 

Per acabar l'acte es farà un sorteig de productes facilitats per diverses empreses lleidatanes. Es recomana encomanar sopar durant la setmana, per fer-ho només cal entrar al Facebook de la Partida Caparrella i trucar als telèfons que han penjat al cartell de la 7a Caminada Nocturna. La Caminada Nocturna ja s'ha convertit en una clàssica de la tardor a l'Horta, és una oportunitat única per compaginar esport, família i amics en un entorn privilegiat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari