Catalunya Diari

Partit de màxima importància per al CTI Balàfia Vòlei

Partit de màxima importància per al CTI Balàfia Vòlei| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei (Arxiu)

 

El CTI Balàfia Vòlei afronta dissabte un dels partits, sens dubte, més importants d'aquesta 1a Catalana. I és que els de Mario Martínez reben el CV Sant Pere i Sant Pau, un dels equips més forts de la categoria (baixa de la 1a Nacional) i únic equip que ha aconseguit guanyar els dos partits als lleidatans en la 1a volta. 

Per a aquest partit, que s'iniciarà a les 16.00 hores al pavelló Juanjo Garra, l'entrenador, Mario Martínez, compta amb l'equip al complet, després de recuperar molts jugadors que havien estat lesionats, i amb un sis titular molt potent. "És un dels objectius de la temporada, guanyar el CV Sant Pere i Sant Pau per demostrar-nos que estem al mateix nivell competitiu que ells. Arribem en un bon moment, tot i que sempre és millorable, he recuperat jugadors importants que estan reforçant el bloc de l'equip i guanyar dissabte ens donaria oxigen i moral per afrontar amb més tranquil·litat aquesta segona fase per arribar a la Final Four". Martínez ha assegurat que "volem que el pavelló estigui ple, és un d'aquells partits que fan afició i que sempre agrada als amants del vòlei".
 
El CTI Balàfia Vòlei, a més, afrontarà el partit de dissabte amb una nova alegria, ja que s'incorpora un nou patrocinador, important per a l'equip. Es tracta de Asesores Farmacéuticos SL, propietari de la marca Farmàcies Isanta Lleida. L'acord entre ambdues parts és per al que resta de temporada, per la qual cosa l'empresa farmacèutica ofereix diversos serveis al primer equip, així com a la resta de jugadors i socis del club. Aquest conveni de col·laboració satisfà especialment el Balàfia Vòlei ja que es dota de serveis farmacèutics i mèdics (fisioteràpia i nutrició) de primer nivell per a un club amateur.


Comentaris

envia el comentari