Catalunya Diari

Pau Nuñez i Raúl Fuster també jugaran al Lleida Esportiu

El porter Pau Núñez ha arribat a un acord amb el Lleida Esportiu per continuar una temporada més amb l'equip. El mallorquí, que va arribar a l’equip lleidatà l’estiu passat, s’incorporarà als entrenaments amb els seus companys la propera setmana a l’stage que l’equip farà al Montanyà. Per altra banda, el lateral esquerra Raúl Fuster, procedent de la UD Salamanca, equip que enguany ha militat al grup I de Segona Divisió B també jugarà enguany a l'entitat blava. El nou jugador té 28 anys i és natural d’Elx, Alacant.


Amb la UD Salamanca, Fuster ha jugat 1.591 minuts, tots ells de titular. La passada temporada, però, la va començar al Lugo de Segona Divisió A. El nou jugador blau compta amb una amplia experiència a Segona Divisió A on ha jugat 118 partits.  
 
El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, assegura que "és un jugador amb experiència a Segona Divisió A ja que ha jugat amb l’Elx i el Nàstic". A més explica que "amb aquesta incorporació ja són poques les peces que falten per completar la plantilla per aquesta temporada".


Comentaris

envia el comentari