Catalunya Diari

Ponència del fisioterapeuta del F.C. Barcelona al gimnàs Royal

Ponència del fisioterapeuta del F.C. Barcelona al gimnàs Royal| Redacció - Fotografia: Royal Lleida

 Una serà a Tarragona, el proper 24 de març, a les 19.00 hores al centre Royal Tarraco, ubicat al carrer Sant Auguri, número 5 (977 25 13 71) i l’altra, a Lleida, el dilluns 7 d’abril, a les 19.00 hores, al centre Royal Lleida, al carrer Baró de Maials, número 117-119 (973 10 01 33). 
 
Posteriorment, els mateixos tècnics dels centres Royal seran els encarregats d’informar als usuaris i de dotar-los de mecanismes per evitar possibles lesions. Sempre amb una atenció personalitzada i estudiant el cas de cada persona. 
 
Tot plegat perquè durant els últims anys s’ha detectat que els esportistes són, cada cop, més exigents amb les seves marques i els seus reptes. I és important que d’aquesta rigurositat se’n prengui consciència i sigui tractada degudament per tal de no malmetre la salut física de l’esportista. 
 
Quan la pràctica de l’esport esdevé molt intensa, les articulacions acaben per superar la seva capacitat d’adaptació de manera que es desgasten ràpidament fins al punt que pot obligar a aturar l’activitat esportiva. És per aquest motiu que és important nodrir l’articulació amb mucopolisacàrids que permetin mantenir l’elasticitat i lubricació del cartílag. 
 
També és conegut que les tendinopaties són una de les lesions més freqüents en persones que practiquen esport, tant a nivell professional com amateur. Per això, Bioibèrica, coorganitzadora d’aquestes jornades, amb el seu compromís amb la salut del esportista, té una gama de productes que ajuden a que les molèsties articulars o de tendons, no impedeixin que l’esportista pugui fer el que més li agrada: fer esport!
 
Royal Sport Center es preocupa per les persones que s’esforcen en aconseguir els seus reptes esportius i és per això que pren el compromís d’ajudar a l’esport amateur amb aquestes jornades sobre la salut immunològica i articular dels esportistes. Unes jornades que s’organitzen conjuntament amb Bioiberica (ArtroActive, TendoActive i HialSorb) i que tenen el recolzament de Wala, Tarragona 2017 i Medicina de l’Esport. 


Comentaris

envia el comentari