Catalunya Diari

El porter Joel Mur fitxa pel Tàrrega

El porter Joel Mur fitxa pel Tàrrega| Redacció - Fotografia: U.E. Tàrrega

 

La U.E. Tàrrega ha fet oficial aquest matí el fitxatge del porter Joal Mur, que arriba provinent de l'Efac Alcamacelles. Mur, nascut a Lleida, es va formar a la base de la U.E. Lleida. Va jugar a l’equip de la Divisió d’honor Juvenil i va formar part dues temporades del primer equip de Segona Divisió B de la ma d’Emili Vicente.

  

Mur va jugar cedit al Benavent i al Tamarit. La passada temporada ho va fer amb l’Almacelles, des d’on, arriba a la U.E.Tàrrega amb la ferma intenció de triomfar i de disputar-li el lloc de titular a l’Albert Ribera, l’altre porter del quadre blaugrana la propera temporada.  

  

 

  

El tècnic Edu March confia plenament amb aquests dos porters, als qui coneix "molt bé" i sap de la seva qualitat futbolística i humana. A més, confia plenament en que la porteria "estarà molt ben defensada pel dos porters, plens de futur per la seva joventut i qualitat".

  

 

  

Joel Mur, després de firmar per la U.E.Tàrrega, va agrair la confiança mostrada per March. Ser la U.E.Tàrrega un equip de prestigi dins de la Primera Catalana han estat factors determinants de la seva integració a la plantilla blaugrana.

  

 

  

Altres jugadors que també formaran part de l'equip la pròxima temporada són: Robert Palau, que ha renovat aquest matí després d'uns dies de negociacions, Albert Ribera, qui també jugarà un any més a l'equip; David Montoy, un dels nous fitxatges de la temporada; i Juan Marín, màxim golejador de segona catalana amb el CD Magraners.

Comentaris

envia el comentari